Selasa, 18 Maret 2014 - 13:08:20 WIB

perpisahan kelas 9

Kategori: Pidato Bahasa Jawa - Dibaca: 63 kali

- assalamualaikum wr.wb.

ingkang kinurmatan bapak kepala sekolah smp 1 Wonokerto bapak, lan ibu guru,staf tu, kanca lan adek-adek sedoyo.

sesareng ngaturaken puja puji syukur dheneng gusti allah swt ingkang sesarengan kempal dhateng mriki.


Adicara perpisahan siswa kelas 9 sampunika kula siswa 9.4 tinganggenah guru kagem mewakili kanca2 kelas 9 kagem ngaturaken matur suwun kula sekanca namung saget maturaken ucapan matur nuwun kagem sedaya bpk ibu guru ingkang sampun mbulan wantah kula sekanca lan ganipun tingang warsa dhateng pawiyatan menika.

  kula sekanca inggih badhe nyuwun pangestanipun supados kula sekanca saget ngebeti pawiyatan enggel ing sae ingkang sampun dhados tujuanipun kula sekanca ugi supados kula sekanca saget dados tiyang ingkang mingguni kagem keluarga,masyarakat ugi bangsa.


cekap semanten atur kula menawi anggen kula sekanca kagungan sisip sembering ingkang kalepatan kula nyuwun angunge pangapunten dumateng sedaya kanawan kula aturaken matur suwun.


wassalamualaikum wr.wb.


Oleh : putri puji astuti lX.4


Terima Kasih anda telah membaca perpisahan kelas 9 Jika anda Ingin mendapatkan kiriman Contoh Teks Pidato dari tekspidato.com dengan GRATIS langsung ke Email anda. Silahkan tulis Email anda di form berikut ini dan jangan lupa cek kotak masuk email Anda untuk secepatnya melakukan verifikasi

Adatelah berlangganan tekspidato.com

Teks Pidato Terkait

0 Komentar :



Isi Komentar :
Nama :
Website :
Komentar
 
 (Masukkan 6 kode diatas)